torstai 12. kesäkuuta 2008

Jäähyväiset Afrikalle

Kai tämänkin päivän oli tultava, lähtö on edessä 25 tunnin päästä. Viimeiset surffit on riemuttu, läksäritkin pidin, lisäsin kaksi eläintä pihvilistaan (Fallowdeer ja Blesbuck) ja kävin soittamassa baarissa symbolisesti Green Dayn Time of Your Life -biisin. Järkyttävän haikeeta lähteä ja aamulla pitää tarkastaa viimeinen auringonnousu. Jos on pilvistä, eikä aurinko näy, niin en tule takaisin kotiin :)

Kiitos, kun luitte tätä, kiva oli kirjoitella. Ja koska itse en näköjään tuota millään tavalla laatutekstiä tänään(kään), niin lainataan Dostojevskia, että saadaan tyylikäs päätös blogille. Voin aina vedota tuohon sitten, kun harmittaa surffauksen puute tai fileiden hinta Suomessa.

"Ulkomailla olin ollut aikaisemminkin, ja aina oli olo tuntunut vastenmieliseltä. Eipä sillä, mutta nähkääs: edessä on rusottava taivas, Napolinlahti, meri - kun niitä katselee, mieli käy vain haikeaksi. Ja mikä sen inhottavampaa kuin semmoinen mielenhaikeus! Ei, kotimaassa on parempi: täällä voi ainakin syyttää toisia kaikesta ja julistaa itsensä ihan syyttömäksi."

Nähdään Suomessa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tuli juuri puheeksi pejantai 13. päivä ja muistin, että sun päiväs siellä on luetut. Piti tulla tsekkaa onko rajua tilitystä. Tyylikäs lopetus blogille ja kiitokset viihdyttävästä blogista. Todellinen piristys Turun räntäsateiden, kandi v**uksen ja yleisen v**uksen keskellä:) Koita päästä ehjänä perille ja käydään vaikka kaljalla kun Turkuun pääset!