lauantai 12. huhtikuuta 2008

Benji-video

Silläkin uhalla, että äiti kauhistelee tätä, niin tämä on näytettävä. Eli video siitä kevyestä benjistä, joka tuli hypättyä tuossa pari viikkoa sitten. Tarkkaavaiset kuulevat mun kevyen huudon hypyn alkaessa. Jukka, Tomi ja Jussi kuulivat saman monen sadan metrin päässä tarkkailuasemalta :)

Näillä mennään, pistän ensi viikolla taas jotain päivitystä. Pidetään tänään rapujuhlat kaikille, joten tarjotaan ulkomaalaisille ainakin jotain erilaista.

Nauttikaa maisemista, tekee mieli tehdä toi benji uudestaan. Löytyykö rahoittajia? :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1518312


Perkeles, just kun olis voinut edes jostain vinoilla

Emma kirjoitti...

aika hurjaa. Kuinka pitkä tuo köysi oli? Siinä varmaan kesti hetken ennen kuin ne sai sut kelattua takaisin sillalle?

Petri kirjoitti...

Köysi on 40m pitkä ja se joustaa 160-190 -metriseks. Siinä sit jallailtiin köyden varassa tovi ja aika ripeästi ne kyllä haki pois. Kokonaisuudessaan meni noin 5min siellä ja se pelkkä roikkuminen oli aivan mahtavaa. Tulkaa kokeilemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

hahah, kiva blogi, loysin tän ihan sattumalta kun googlasin "cape town benji"(olen myos lahdossa tuonne P.E ensi kevaana), upeita kuvia ja Kyssin paitakin päässyt mukaan!
T. sonja, ex kyss pj :)

Petri kirjoitti...

Joo, tota benjiä ei kannata missata. KYSS:n paita jäi sille tielle, yks paikallinen halus sen välttämättä, niin vaihdoin sen "Dope on a Rope" -abseiling-paitaan :)