sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

At your own risk

Koska eletään Afrikassa, niin täällä tehdään kaikki "omalla vastuulla". Kauppaan, ravintolaan, kirjastoon, leffaan, rannalle, baariin ja oikeastaan kaikkialle mennään "omalla vastuulla". Liian pitkälle tämä periaate meni siinä, kun allekirjoitin hierojalle mennessäni "en pidä hierojaani vastuussa mahdollisesta kuolemastani". Uskomatonta, mutta aina yhtä viihdyttävää. Nyt kaduttaa, että allekirjoitin sopimuksen, koska eilisen hierojan jälkeen elin tänään tuskaisimman päivän pitkään aikaan. Selkä kramppasi liiallisen urheilun ja hieronnan jälkeen niin rajusti, että kaupassa tipuin kaksi kertaa polvilleni ja syvään hengittäminen aiheutti todella rajuja kramppeja. Nyt on taas helpompaa, särkylääkkeet ja piikkilevyt tulivat tarpeeseen.

Ensi torstaina on lähtö Kapkaupunkiin, joten tähän väliin tulee pieni päivitystauko blogille. Siellä ollaan noin 10 päivää ja samalla keikalla on tarkoitus hypätä naru nilkassa alas 216m korkealta sillalta, tarkastaa Stelleboschin viinialue, fiilistellä MyCoke-festivaalilla Musen keikkaa, sekä muuten vaan pitää täysin ansaittu loma pitkän koulu-uurastuksen jälkeen. Pidetään seuraava loma sitten vaikka huhtikuussa, niin vältytään burnoutilta.

Pari viikkoa sitten sain oudoimman idean kuukausiin. Lähetin käsinkirjoitetun kirjeen täysin tuntemattomalle henkilölle Kuopioon. Käskin ihmisten arpoa etu- ja sukunimen ja sen perusteella etsin Finderistä ko. henkilön. Kirjoitin siis Hannalle Kuopioon kuulumisia Afrikasta. En pistänyt sen enempää kontakteja, mutta pyysin lähettämään tekstarin Afrikan numeroon, kunhan kirje on perillä. Vielä ei ole tullut vahvistusta, odotellaan vielä. Ja tein tuon siksi, että mun mielestä olisi aivan mahtavaa saada kirje jostain ja joltain. Toivottavasti kyseinen Hanna on samaa mieltä.

Pistin lisää sekalaisia kuvia tänne, mikäli sellainen ketään kiinnostaa. Tänään käytiin porukalla syömässä, kun oli Jukan synttärit. Hienohko ravintola alku-, pää- ja jälkiruoalla ja hyvällä viinillä. Ei muuten tule halvaksi tollainen, koska tuokin maksoi yli 10€. Pää hajoo tällaisessa hinnoittelussa :)

Maanantaina Baywatch-kurssin (life saving) kuntotesti (400m uintia, 8min) ja huomenna olisi tiedossa mahtava surffipäivä. Enää puuttuu se, että selkä olisi kunnossa, niin voisi oikeasti tehdä jotain. Sopii toivoa, että yön aikana tulee ihmeparannuksia, koska sohvalla makaaminen täällä on ihan yhtä virikkeellistä kuin esim. sohvalla makaaminen Suomessa.

Jaksakaa te siis siellä, mä jaksan täällä. Ja saa niitä kuulumisia Suomesta välittää useamminkin. Tämä ei ole pelkästään suora vihje, tämä on haaste kaikille :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Satuin muuten eilen kääntämään Subille seitsemältä ja sieltähän tuli puolen tunnin kooste Musen keikasta Wembleyllä. Ei stana. Mitäköhän menopaluu Kapkaupunkiin kustantais... :)

Anonyymi kirjoitti...

Päättele itse kuka ton edellisen kirjotti :)