maanantai 11. helmikuuta 2008

Aaltoja!

Noniin. Päästiinhän siihen asiaan. Tänään (maanantai) aamulla oli lähes ihanneolosuhteet surffaukselle, ei tuulta ja aallotkin vielä inhimillisissä mitoissa. Ei näin 19kk jälkeen heti täysin liekeissä ole, mut pääsipähän hieman aallolle. Ja lapsi on onnellinen :) Homma vaan tietenkin paranee ajan myötä, vieläkin on takaraivossa se Ausseissa sattunut pieni haveri, joten varovaisesti mennään. Kyllä se itsesuojeluvaistokin pian himmenee, ei hätiä. Niille, jotka asiasta jotain tietää/on kiinnostunut, niin ostin sellaisen 6’4” Fish tail -laudan, joka on normaalia leveämpi, että pääsisi edes joskus pystyyn sen kanssa. Hyvin toimii.

Lauantainakin tuli piipahdettua vedessä. Ei pitänyt surffata, koska olosuhteet oli aivan kamalat, mut tuli sitä silti kokeiltua, kun Jukka ja Tomikin menivät. Ei surffauksesta tullut juuri mitään, mut otin ainakin pahasti turpaan Herra Auringolta. Mahtavaa ajattelukykyä osoittaa se, ettei ole elokuun jälkeen edes nähnyt aurinkoa ja sit menee kolmeksi tunniksi rannalle ilman paitaa ja ottaa Suomen nopeimman instant-rusketuksen No, kai se on normaalia, että suihkussa käyminen sattuu ja iho on punaisempi ku Neuvostoliitto. Lisäksi lauantaina ranta oli täynnä bluebottleja (meduusoja). Ilmeisesti aina merituulen aikaan ne äpärät ajautuu rantavesiin ja tuskariski kasvaa rajusti. Niillä on vajaa 2m pitkä poltinelin ja niitä oli rantahiekalla kymmeniä silloin. No pain, no gain, eli minun surffausta ei pienet tirriäiset estä. Yrittäköön. Ainakaan lauantaina ei napsahtanut kohdalle, katsotaan, jos tulevaisuudessa.

Pitäisi pian ampaista koululle varmistamaan kurssivalinnat ja iltapäivällä on Life Saving -kurssi. Oletan, että se on sitä, että juostaan hidastetusti rannalla ja välillä nauretaan David Hasselhoffin ja silikoniviritettyjen naisten kanssa. Muuten näkisin, et mua on vedätetty. Onneksi otin punaiset uimashortsit mukaan, niin pääsee heti oikeaan tunnelmaan. I’ll be ready.

6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Heii!!!

Nyt sitten vähän äkkiä jotain kuvia kehiin. Bloggerin pitäisi toimia jotenkin hienosti yhdessä sun flicrin kanssa. Kuvia nyt ainakin kämpästä ja siitä paljon mainostetusta merestä. Villieläintenkään kuvat ei olisi pahitteeksi... Missä muuten asustaa lähimmät villipedot niitten meduusoitten lisäksi?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä? noin pitkä "poltin elin", kyllä siellä afrikassa kaikki on isoa...Ja näkisin myös että teette Tomin kanssa lopputyön laivseiving-kurssista dramatisoidun elokuvan muodossa jonka laitatte nettiin meidän ihasteltavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvia tulee heti, kun saadaan jarkevat nettiyhteydet. Afrikassa mikaan ei oo kovin nopeeta (paitsi ryostot), joten kylla niita viela jossain valissa pukkaa.

Life saving oli rajun fyysista ja ma olin ainoo punaisissa uikkareissa. Aikamoista huijausta.

Anonyymi kirjoitti...

Leffa ei olis yhtään pahempi idea. Siellä löytyis muutamia naispääosan esittäjiäkin varmasti, ekan kerran perusteella ainakin. Itsehän seurasin kyseistä kurssia vaan altaa laidalta, koska jätin sujuvasti uikkarit himaan. Ens viikolla parempi onni.

Anonyymi kirjoitti...

silikoniviritettyjen seurassa saattaa joskus olla fyysistä.. :)

Yliopiston vuorolla (yleensä ti-iltasin) on kuulemma hyvät futikset, mee liukastelemaan palloon jos surffiloinniltas kerkiät. Muuten 6 kiloa lihaa saattaa kasvattaa reppua niin, ettet nää mitä pelastat.

Ja urpo-tomi, ei hengenpelastaja saa omia vaatteitaan miettiä. korkeintaan rintakarvojen asentoa.

Maria kirjoitti...

Mun mielestä tohon leffaan voitais yrittää napata pomppivien silikonien lisäksi jännitystä lisäämään sellainen otos, jossa hengenpelastaja Tomi (vai kenties pelastettava?)joutuu vedessä haiden saartamaksi (haiden,jotka sit lopulta osoittautuu delfiineiksi). Senhän pitäisi onnistua jo vanhalla rutiinilla? :D