torstai 28. helmikuuta 2008

chilling, chilling

Täällä tehdään vapaa-ajan uutta maailmanennätystä. Koulua on hädin tuskin 4h viikossa, joten ajankäytön kanssa on lähes ongelmia. Surffaus on taas koukuttanut rajusti ja sitä tuleekin sitten harrasteltua päivittäin, siihen päälle uinti (yritän uida vähintään 2km viikossa) ja satunnaiset muut tuskalajit, kuten Paint ball. Lisää keksitään varmasti, ei se ainakaan ajan puutteesta ole kiinni.

Paint ballia käytiin pelaamassa keskiviikkona ja 11-0 voittotilaston lisäks näytettiin Tomin kanssa maailmalle, miten samassa joukkueessa pelataan. Kummankin isoimmat mustelmat on peräisin toisen luodeista :D Ensin Tomi ampui lasit huurussa mua kahden metrin päästä käteen ja 15min myöhemmin teilasin Tomin ristitulessa. Näin se hoituu, kun tiimissä pelataan.

Viikonloppuna tiedossa surffikeikka Jeffrey's Bayhin. Säätiedote lupaa silkkaa hellettä ja aaltotiedote lupaa hyviä aaltoja. Jos joku keksii paremman tavan viettää pari päivää, niin kirjottakaa ylös. Sen jälkeen vien teidät valheenpaljastustestiin :) Niille, jotka asiasta tietävät tai eivät tiedä, niin Jeffrey's Bayssa on pari maailmanluokan surffispottia, joten siellä on odotettavissa silkkaa surffauksen riemujuhlaa. Ainakin toivottavasti.

Viime sunnuntaina ei ollut ihan riemujuhlaa, mut ainakin näyttävät aallot. Ranta-aallot oli 13-jalkaisia, eli yli nelimetrisiä. Pakkohan oli olla niin tyhmä, et kokeilemaan piti päästä ja turpaanhan siinä tuli :) Ensin voimat vei pelkkä mereen pääsy, sitten siellä olo oli silkkaa taistelua ja rantaan tultiin melkein lentämällä, kun yksi aalto päätti heitellä mua. Saldona nolla surffattua aaltoa ja rajun kipeä niska. On se mahtava laji.

Pistin maanantaina lisää kuvia tänne, vedenpitävällä kameralla kävin ottamassa myös surffauskuvia ihan lähituntumasta.

Eli Afrikkaan kuuluu oikein hyvää, kunhan paviaanit ei saa yliotetta kaupungista. Yliopistolta tuli tällainen tervehdys sähköpostiin :)
"Please be aware that there is a stray Baboon currently moving around the Humerail, Humewood and Summerstrand area and visiting our campuses. Please ensure that the animal is left alone, do not approach it, feed it or attempt to chase it. It will move on of its own accord."

Ei kommentteja: