perjantai 8. helmikuuta 2008

Port Elizabeth

Torstaiaamulla viimein pääsi perille. Pisti hieman hajottamaan toi matkailu, kun tiistaiyonä valvoi passin takia ja keskiviikkona ei muuten vaan nukkunut, kun saksalaislennolla jouduin lentokoneen karjaosastolle (lentokoneen takaosa), eikä siellä sit tullut nukkumisesta mitään.

Kämppä oli valmiina saapuessa, asun Multisillan Jukan ja yhden saksalaisen Markuksen kanssa. Ensi viikolla tulee netti kotiin ja kämpän kahdelta parvekkeelta näkee merelle. Ei tarvii siis arvailla aaltojen kokoa :) Harmi kyllä, et meidän ja rannan välissä on yks kämppä, joka peittää osittain meidän merinäkoalan.

Ei tässä ole hirveästi ehtinyt havannoida, ekana päivänä käytiin hieman ostoksilla ja syomässä ja illalla pidettiin viininmaisteluja. Kiva tollasia iltoja viettää, kun (hienoon) viiniin meni 3.5e ja lampaan ja naudanpihviin yhteensä noin 3e. Lisäbonuksena paikallinen valuutta on romahtanut kuukaudessa ja eurolla saa yli 10% enemmän kuin vielä tammikuussa.

Kurssit sain valittua, otin kaks kurssia psykologiaa, maahockeyta ja hengenpelastusta. Noissa pääsi helpoimmalla, kitaratunteja en kehdannut ottaa (aivan varmasti tarvitsisin).

Viikonloppuna edessä jonkinnäkoiset rantakemut, surffilaudan osto (ehkä, jos saadaan auto) ja yleistä hengailua. Ei taida olla uskottavaa väittää tässä, et opiskelijat elää koyhyysrajalla. Väitän silti, ihan vaan myotätunnosta muita kohtaan :)

Avaan piakkoin jonkinnäkoistä kuvasivua jonnekin. Täältä koululta ei jaksa säätää, kun netti on hitaampaa ku huonolla modeemilla. Kotiin sentään tulee laajakaista. Ja siivooja, sellaisen tilaaminen on halvempaa kuin imurin ostaminen :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt alkaa kuulostamaan jo hieman petrikarvismaisemmalta reissulta...Noh, ite kävelin lätäköis kauppaan ostamaan pari tomaattia, jotka makso 1,2€ kappale ja ikkunasta näkyy 50m päässä muija, joka on tuijottanu siellä jo vuosia.

Anonyymi kirjoitti...

Moro!

Mukava käydä täällä katsomassa mitä jätkälle kuuluu...

Karvisella oli eilen ehkä paras syy ikinä jättää baari-ilta väliin kello 01.15 yöllä. Jätkä on palanut tulipunaiseksi parin ekan päivän aikana, joten nyt liikkuminen ja puhuminen sattuu (hymiö, joka vinkkaa silmää).

Nyt on sen verran kuitenkin darra ettei paljon huvitttais mennä huomenna opiskelemaan. Pitäsikö skipata?

Emma kirjoitti...

No hei haloo!!! Ette te nyt voi ekana päivänä lintsata!!!

Senkin siat.

Aurinkorasvaa pintaan! Tomin ruotsalaiset kämppikset voi varmaan auttaa levittämisessä...

Maria kirjoitti...

..ja paree on ettei auta Tomin ruotsalaiset kämppikset levittämisessä :)